Compromís proposa crear un poliesportiu en Santa Rosa

El candidat a l’alcaldia de Compromís, Màrius Ivorra, llança la seua proposta per a millorar el barri de Santa Rosa. El grup polític aposta per construir una piscina municipal, diverses pistes esportives i un centre per als esports minoritaris.
Per a Ivorra: “el barri de Santa Rosa ha estat abandonat quant a serveis. És l’únic barri que no té un Centre Social i que els equipaments esportius actualment són totalment insuficients, per no dir inexistents”.

Per això, el candidat de Compromís ofereix proposa dotar al barri espais per a la Gimnàstica rítmica i Gimnàstica esportiva, “a més, dins del projecte, una de les parts més importants és la rehabilitació i reurbanització d’una de les piscines del complex de la Colònia, donant així solució a una de les reivindicacions històriques del barri”, explica.

Aquest projecte “Centre Esportiu Santa Rosa” ocuparia els terrenys públics situats al costat de la Colònia d’Aviació, al carrer Josep Ribera Montes, a l’altura dels carrers Benimarfull i Doctor Manel Rodríguez. El complex esportiu comptarà amb dues pistes poliesportives, a més d’una pista exclusiva per a bàsquet i una altra per a pàdel.

ESPORT PER A TOTS

Per a poder realitzar aquest projecte el partit ha insistit en l’obtenció de sales multiusos perquè tots els ciutadans puguen realitzar activitats esportives, fins i tot perquè la gent gran del barri puguen fer ús d’aquestes instal·lacions, dinamitzant la vida social del barri. Les noves instal·lacions han d’adaptar-se a tota mena d’edats i de persones amb diferents mobilitats.

Foto: Vista aèria del Barri de Santa Rosa

Advertisements

Send this to a friend