El títol del Font Roja suposa el retorn d’un històric

El Font Roja succeeix en el palmarés al Vedruna després de derrotar en el tercer i decisiu partit de la final al Nirvel Professional per 57-50. D’aquesta manera, va tornar a retrobar-se amb el seu passat gloriós, aquell que li va portar en els inicis d’aquesta lliga a alçar cinc títols, tres d’ells consecutius (1985/86, 86/87 i 87/88) i després dos més (89/90 i 92/93).

Va ser un partit molt defensiu i travat des del salt inicial. El Font Roja, amb una bona defensa, va deixar en 11 punts en el primer quart al Nirvel, i va acabar davant en el marcador amb una lleugera renda de 5 punts que fet i fet resultaria decisiva.

El primer quart va finalitzar amb un parcial de 11-16. En el segon quart van continuar les defenses imposant-se als atacs i amb igualada a 12 en el marcador, arribant-se al descans amb el marcador de 23-28.

El Nirvel va tractar de revertir la situació en el tercer quart, aconseguint fins i tot empatar la trobada, però un arreón final per part del Font Roja va permetre als nous campions ampliar un punt més la diferència al final del quart (38-44). En l’últim quart el Font Roja va tractar de controlar la situació, encara que per moments el Nirvel Professional va tractar de traure l’orgull i l’arpa, però va ser un voler i no poder.