El llit del riu Riquer convertit en un parc temàtic esportiu

El llit del riu Riquer es va convertir en un gran parc temàtic en el qual escolars de totes les edats de la nostra ciutat van poder divertir-se alhora que practicaven esport.

Van ser quasi tres-cents els inscrits en aquesta nova proposta del Centre d’Esports sota la denominació de ‘El Riu Esportiu’, en la qual a més de fer esport d’una manera distesa, es va buscar acostar a tots els presents a una zona de la ciutat que ha experimentat una progressiva transformació en l’últim any amb la zona de Riverfit i la inauguració del circuit de skate.

Es van habilitar diferents estacions en les quals hi havia des d’inflables multiaventura, zones d’escalada, tirolines, pont tibetà o porteries per a provar la velocitat de rematada, a més de poder practicar futbol 3×3, bàsquet i tir amb arc.

A cada inscrit se li donava una targeta que calia anar emplenant a mesura que s’anaven superant els diferents reptes que es proposava als participants. Perquè l’activitat es poguera desenvolupar sense perill de trànsit, tot el que és el carrer Els Tints des de Poeta Joan Valls fins al carrer Calderón va ser tallada al pas de vehicles des de les 10,30 fins a les 14 hores.

Foto: Diferents atraccions que es van poder gaudir en el llit del riu.

Send this to a friend