La Mare de Déu recorrerà tota Cocentaina abans de 2020

Cocentaina va iniciar l’Any Sant concedit al municipi per el V Centenari del miracle de les llàgrimes de la Mare de Déu i en el marc d’aquesta efemèride es duran a terme, entre els mesos de novembre i desembre, una sèrie de romiatges que acostaran la icona de la Verge del Miracle a totes i cadascuna dels carrers de la Vila Comtal.

El primer dels recorreguts tindrà lloc del 15 al 17 de novembre i en aquesta ocasió la Mareta serà traslladada a l’església de Santa María per a des d’allí visitar els carrers situats en la part baixa de la població.

Una setmana després, del 22 al 24 de novembre, la Mare de Déu del Miracle serà depositada en el Convent dels Pares Franciscans i en aquesta ocasió eixirà pels carrers de la zona alta de Cocentaina al mateix temps que acudirà a Gormaig així com a les pedanies de Els Algars i El Poble Nou de Sant Rafel.

Seguidament, del 29 de novembre a l’1 de desembre, la Verge del Miracle estarà en la parròquia del Salvador i en aquest cas eixirà del temple per a discórrer per tots els carrers situats en el punt mitjà de la localitat. Finalment, els dies 14 i 15 de desembre la Mareta visitarà les pedanies de l’Alcudia i Penella, tornarà a l’església de Santa María i des d’allí eixirà en romiatge pels barris de Els Llauradors, Fraga i Sant Jaume.

Foto: Els recorreguts de la Mare de Déu tindran lloc entre novembre i desembre | Gabriel Pascual

Send this to a friend