Alejandro Beneito, tercer en les European Sèries de Madrid

Alejandro Beneito continua obrint-se pas dins de l’elit del skate street nacional, esport que serà olímpic per primera vegada a Tòquio 2020. Al tercer lloc de fa unes setmanes a Barcelona, cal afegir la medalla de bronze obtinguda en la FISSE European Sèries, una espècie de jocs europeus que van tindre per escenari en el WiZink Center de Madrid.

La competició, que va comptar amb una àmplia participació internacional amb skaters argentins i russos, entre altres països, és una de les quatre puntuables en la composició de l’equip que representarà al nostre país en la cita olímpica de l’any que ve. Va haver-hi tres categories –júnior, amateur i pro–, participant l’alcoià de 17 anys en l’amateur, aconseguint la tercera plaça.

En la primera de les dues jornades amb les rondes prèvies, Alejandro Beneito va aconseguir la segona millor puntuació. L’endemà, ja en la final, les seues notes li van portar fins a la tercera plaça del podi. L’alcoià va realitzar un exercici sense fallades, utilitzant per als seus trucs tots els elements possibles, tant rampes, baranes com a vorades. Alejandro Beneito està previst que aquest cap de setmana competisca en la veïna Sant Joan, que acollirà una competició amb importants premis en metàl·lic i que reunirà a molts dels skaters estrangers que van prendre part en la European Sèries de Madrid.

Foto: Alejandro Beneito, a la dreta, en el podi del WiZink Center de Madrid.

Send this to a friend