Més de deu tones de vidre recollides en el Centre en Festes

Resulta difícil xifrar la quantitat de fem recollit durant les Festes, ja que els camions que donen cobertura al barri antic no recullen únicament els contenidors d’aquesta zona, sinó que realitzen una ruta que abasta diferents barris. No obstant això, hi ha una dada significativa i que dóna compte el volum de residus que es genera en Festes com és la quantitat de vidre reciclat en aquests dies, que s’eleva a 16 contenidors, la qual cosa traduït en pes supera les deu tones.

El dispositiu especial per a aquests dies ha atés tant a l’apartat de recollida de fems com al de neteja viària. En aquest sentit, expliquen que s’han disposat equips amb vehicles barredora i aigua per a la neteja integral de tot el Centre cada nit, així com abans i després dels actes oficials. També s’ha atés de manera especial la via pública després de la retirada del mercat ambulant de Cervantes, la fira, en el Viaducte; i també el Tapa i Festa de la Glorieta. Igualment una vegada desinstal·lades les tribunes en el Parterre-País Valencià, plaça Ramón y Cajal i Plaza d’Espanya.

D’altra banda, tant el conegut com dia del descans i les jornades posteriors, s’ha realitzat un servei especial amb vehicles d’aigua i neteja a vapor de forma manual en les voreres de tot el Centre, per a eliminar taques, un servei que s’ha fet extensiu a Santa Rosa.

Foto: Un operari del servei de neteja efectuant labors d’aigualeig en el Parterre | J.S. S.

Advertisements

Send this to a friend