Finalitzat el projecte de la residència d’ancians d’Ibi

L’Ajuntament d’Ibi ja disposa del projecte per a la construcció de la ‘Residència per a persones majors dependents’ d’aquest municipi. La seua redacció, amb un cost de 120.000 euros, ha sigut sufragada íntegrament per la Diputació provincial. La parcel·la de 12.799 m2, en la qual se situarà la nova residència, disposarà d’una construcció de 4.500m2 i posseirà grans zones enjardinades. Al voltant de 90 serà el nombre de places oferides, que resoldran en gran manera la demanda existent d’aquest servei en la localitat, segons afirmen des de l’ajuntament.

L’edifici projectat serà de dues altures, amb una superfície útil de 3.494,76 m2, que proposa un esquema longitudinal en forma d’O, perforat per múltiples obertures a grans patis i jardins connectats entre si que serviran de connexió ràpida entre àrees.

Un altre dels elements base de la solució és la incorporació de la zona d’oci de la residència prop de l’àrea d’infermeria i dels menjadors de manera que formen un conjunt de serveis de la residència durant el dia. Tot això juntament amb el menjador i les instal·lacions, se situen en la mateixa planta de l’edifici per a augmentar l’eficàcia de les circulacions.

Foto: Imatge del projecte per a la futura residència

Send this to a friend