Podem destaca el feminisme i la sostenibilitat en la seua proposta

La campanya electoral municipal ja està en marxa i els partits polítics estan fent públiques les seues propostes i presentant les seues candidatures.

La candidata a l’alcaldia, Naiara Davó, va explicar que les propostes electorals han sigut recollides “de forma participativa” a través de “les àrees habitades, per gent de l’organització i de diferents àmbits socials”.

“Per a poder governar una ciutat fa falta una proposta general”, va detallar l’alcaldable, en contar que el programa de Podem es basa en cinc eixos fonamentals: sostenibilitat, feminisme, un Alcoi intergeneracional i educatiu, cultural i esportiu i una ciutat plena d’oportunitats.

Algunes de les propostes concretes que ha anat fent públiques Podem consisteixen en la creació de la pista de parkour i la d’un alberg de muntanya en el Parc Natural de la Font Roja.

En la línia d’aconseguir una proposta general, Davó va explicar que totes les àrees del programa local de Podem estan “connectades entre elles” i van enfocades a la “recuperació de serveis bàsics, una nova forma de gestionar la hisenda, apostar per la indústria i el comerç local mirant a l’entorn natural i l’agricultura”, tot això en un marc de “ciutat amable i sostenible”.

Foto: Acte de presentació de Podem en el Savoy | Xavi Terol

Advertisements

Send this to a friend