“Només amb el PSOE, Alcoi pot continuar sent líder”

El candidat socialista a l’alcaldia d’Alcoi, Toni Francés, ha assegurat que “només amb el PSOE, Alcoi pot continuar sent una ciutat líder i capdavantera”, i s’ha referit a ella com a exemple de Smart City, destacant que Alcoi es troba entre les tres ciutats seleccionades per a dur a terme aquest projecte, al costat del de Districte Digital. L’encara primer edil va realitzar aquestes declaracions ahir, en un improvisat parlament en la plaça Ferrándiz i Carbonell, on els socialistes van escenificar l’inici de campanya.

Toni Francés ha valorat la gestió dels socialistes al capdavant de l’Ajuntament, apuntant la millora experimentada per la ciutat sobretot a nivell d’ocupació i de reducció de la pobresa, alhora que va assenyalar projectes que ha pogut tirar avant aquest govern després d’anys d’espera, cas de la rehabilitació del Pont de Sant Jordi, la reurbanització de *Entenza o la reobertura del CADA.

Malgrat això, Francés va assegurar que “demanarem el vot no per l’hem fet, sinó pel que farem” i en aquest sentit va parlar de un total de 175 propostes per a “millorar la ciutat en totes les seues àrees”.

Foto: Part de la candidatura va escenificar l’inici de campanya en la plaça universitària.

Advertisements

Send this to a friend