El Trabajo fa un homenatge a Chelo i Eugenio Valls

El Trabajo ofereix una gala lírica composta per 17 peces, en la qual participen sis solistes i Eugenio Valls representarà tres d’elles. Moltes són obres que van ser interpretades en el seu moment pel duo al qual s’honra aquesta vesprada (dissabte 11 de maig). La cita té lloc, a les 19 hores, al Teatre Calderón.

El duo interpretatiu compost per Chelo i Eugenio Valls ha sigut un dels més destacats que s’han pujat als escenaris dels teatres d’Alcoi.

La Societat El Trabajo ha decidit retre’ls homenatge amb una gala lírica, de la qual el mateix Eugenio formarà part, però sense la seua companya, Chelo Valls, ja morta.

El coordinador de la gala, Camilo Candela, fa referència a Chelo i Eugenio com “dos vertaders monstres de l’escena, eren molt excepcionals. Eugenio continua sent el mateix intèrpret que abans, però ja no té la parella”.
Candela explica que es va decidir fer-los un homenatge perquè són “al voltant de 25 anys d’activitat damunt de l’escenari de tots dos”. Malgrat això, el propi coordinador detalla que Chelo Valls portava ja un temps interpretant abans de formar parella amb Eugenio.

La decisió de retre’ls homenatge va continuar amb la decisió de quines peces interpretar, ja que “no es poden presentar així com així 25 anys damunt d’un escenari”, per la qual cosa “el muntatge és molt excepcional”, afirma Candela.
Chelo i Eugenio van formar part de El Trabajo i això ha motivat també la realització d’aquesta gala lírica, ja que aquesta entitat organitza les sarsueles.

Un total de 17 peces s’escoltaran aquesta vesprada a càrrec del mateix Eugenio Valls i de sis solistes més: Cristina Faus (mezzosoprano); Javier Palacios (tenor); Carmen Avivar (soprano); Gemma Soler (soprano); Alberto Ballesta (tenor) i Tania Bou (soprano).

També formen part de la gala Gregorio Casasempere com a director musical; Inma Cortés com a directora del ballet, Alfonso Marco i Javier Pérez, com a directors dels cors.

Marco i Pérez participaran de forma activa en la gala, a més de Silvia Aleixandre, José Zamora i J. Antonio Olcina, tots ells, com a membres de l’Agrupació Lírica El Trabajo.

Send this to a friend