Més de 3.000 persones participen en les Entrades de Muro

Després de l’arrencada d’ahir, les Festes de Moros i Cristians de Muro ofereixen hui una jornada repleta d’actes que ha començat passades les sis del matí amb l’esperada desfilada de la Diana. A mitjan matí estava prevista la celebració de la Missa de les Clavariesas en l’ermita i en finalitzar la mateixa, després de l’habitual cercaviles de les protagonistes, s’ha celebrat la processó de la Baixà de la Mare de Déu fins a la parròquia de Sant Joan Baptista.

A la vesprada, a les quatre i mitja, començarà l’Entrada dels Cristians i aquesta vegada l’acte l’encapçalarà Raquel Vilaplana com a Capitana de la Filà Templaris al mateix temps que Laura Mengual, Abanderada de la Filà Pirates; tancarà la desfilada.

Demà la Verge dels Desemparats serà la protagonista amb l’ofrena floral seguida de la Missa Major mentre que a la nit s’efectuarà la coneguda com Processó Llarga amb la qual els murers rendiran el seu particular homenatge a la patrona.
Abans d’aquesta,a partir de les cinc, començarà l’Entrada Mora i en aquesta ocasió totes les mirades se centraran en les Filaes Llana i Marroks ja que ambdues ostenten els càrrecs de Capitania i Banderer en les persones de Rubén Sellés i Sonia Navarro; respectivament.

Recordar que la primera part dels Moros i Cristians acabarà el dilluns amb l’Ambaixada del Tonell’ entre les Filaes Llana i Mare de Déu i les Ambaixades que protagonitzaran enguany Noemí Belda en el bàndol cristià i Joan Moixino en les tropes de la mitja lluna.

Send this to a friend