Les obres de les rotondes de l’accés sud entren en la recta final

web1-16.jpg

Ja ha començat la recta final per a la conclusió dels treballs que afecten a les dues rotondes que es troben en l’accés sud a la ciutat des d’Alacant. Urgeix especialment la finalització de les obres de la rotonda sud, ja que comporta desviaments de trànsit i molèsties per a la circulació.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, explica que totes dues actuacions estan molt avançades i que si no ocorren imprevistos, almenys la rotonda sud de la Beniata podria estar en funcionament abans que acabe el mes. La situada sobre el conjunt fabril del Molinar, just a l’entrada de l’autovia, podria demorar-se alguns dies més, si bé aquestes obres estan consistint a adequar i millorar la superfície d’aquesta, amb el que no ocasiona dificultats en el trànsit.

Martínez ha recordat que durant les passades Festes va estar operativa la rotonda sud, de forma provisional, permetent l’eixida i l’accés directe de vehicles, i una vegada acabades s’ha tornat a reordenar la circulació per a continuar amb els treballs. Indicar que aquesta obra, valorada en 350.000 euros, era una infraestructura molt demandada pels empresaris, ja que millora tant l’accés als polígons industrials existents en els voltants com al poliesportiu municipal i resta de nucli urbà, bé per l’Avinguda d’Elx, bé pel carrer Alacant.

Respecte a la rotonda que regula la circulació cap a l’autovia o l’antiga nacional, en direcció a la Venta Saltera, l’actuació se centra en millorar la imatge d’aquesta rotonda, duent a terme una xicoteta construcció que recorda a la cúpula del Molinar, treballada en pedra de diferents colors. L’actuació té un cost d’uns 35.000 euros i ha sigut a demanda de Ciudadanos.

web1-16.jpg

Advertisements

Send this to a friend