Alcoi té ja 32 nous contenidors d’oli

La recollida d’oli és una necessitat en una ciutat com Alcoi, líder en matèria de reciclatge. Fins ara, hi havia 12 contenidors distribuïts per la ciutat per a la recollida d’aquest residu, però en els últims anys, el servei que donava l’empresa propietària dels contenidors s’havia ressentit. El departament de Medi Ambient ha canviat de model, ha adquirit 32 contenidors nous en propietat i així, el Consistori únicament contracta la recollida i el manteniment de les zones on es col·loquen.

Si fins ara hi havia 12 contenidors per tota la ciutat per a recollir l’oli, ara la ciutat compta amb 32 contenidors que incrementen en més del doble aquests depòsits de reciclatge. El contenidor té un nou format, encara que continua mantenint el color taronja amb un cartell informatiu imprés que inclou indicacions per a l’ús.

Per barris, dos contenidors d’oli s’instal·laran en Batoi, set en Santa Rosa i Els Clots, sis a l’Eixample, sis en la Zona Nord i cinc contenidors en el Centre i dos en el Viaducte. També a les urbanitzacions del Sergent, Montesol, així com Baradello i Estepar, es col·locarà un contenidor per a la recollida.

Foto: Contenidor situat en el Camí.

Advertisements

Send this to a friend