El golejador del campió

Fa dos dissabtes es va baixar el teló en una de les temporades més apassionants i disputades de la història del futbol sala a la comarca. L’Adsalsa FS va ser l’equip que es va alçar amb el títol en la quarta edició –sisena si es té en compte des de l’excisión de la FVF– de la Lliga Comarcal.

Fins a sis equips van estar lluitant per classificar-se fins a l’última jornada. Dos van quedar fora i quatre es van classificar per al nou play-off pel títol, un format que ha sigut tot un encert i que va oferir un desenllaç de lliga d’alt voltatge, amb una final amb dos estils de joc totalment oposats i que va mantindre la incertesa fins a l’últim moment.

Al final va ser l’Adsalsa FS qui es va portar el campionat i el premi de 1.000 euros en metàl·lic. Va haver-hi un temps per a cada equip, si en la primera part Bili es va portar tots els elogis i la seua prodigiosa exhibició va ser determinant perquè el seu equip s’anara al descans amb un marcador de 2-5, esment especial mereix la reacció del Muestrarios Colomer Bar Caçadors en la segona part en la qual va arribar a posar-se 4-5 i tindre contra les cordes a l’Adsalsa FS.

GOL DECISIU

Amb el Mostraris Colomer fregant la remuntada, Kity es va anar per velocitat i el seu tret amb cama esquerra va significar el 4-6. Un gol amb una important càrrega psicològica, ja que un minut després va arribar el seté de l’Adasalsa FS que va acabar per decantar definitivament la final.

“Arribem a passar-ho bastant malament”, revela Cristian Reyes, futbolísticament conegut per Kity, qui reconeix que “el 2-5 va fer que isquérem massa relaxats en la segona part i ho acabem pagant. El Mostraris Colomer és l’equip que millor juga de la lliga i a poc a poc ens va anar arraconant-nos fins a fer-se amb el partit. Vam estar a punt que se’ns escapara la final”.

Han sigut vint-i-set els gols anotats aquesta temporada –vint-i-tres en la lliga regular, dues en la semifinal i altres dues en la final–, però el del 4-6 va ser sens dubte el més important, pel seu enorme significat i la repercussió que va tindre en el desenllaç de la final. “Si no arriba a entrar aqueixa pilota estàvem fóra. Vaig tirar després d’avançar uns metres i vaig tindre la sort que la pilota va entrar. Va ser una alegria molt gran”.

Foto: Kity en una acció enfront de l’Oli Travadell, en la semifinal del play-off pel títol.

Send this to a friend