Concursen el projecte per a la recreació digital del Molinar

El projecte de recuperació patrimonial i posada en valor turístic de la zona del Molinar, continua fent passos i ja s’ha obert el termini per a la presentació d’ofertes d’aquelles empreses interessades en la realització del projecte digital que permetrà als visitants viure una experiència d’immersió de 360 graus. La licitació d’aquest projecte ascendeix a 129.579 euros.

La recreació històrica digital està basada en l’elaboració i producció d’una experiència d’immersió en 360 graus, a través de les noves tecnologies i la realitat augmentada. El termini de presentació d’ofertes està obert fins al dia 15 de maig.

Cal incidir que el centre d’interpretació que està previst implantar en l’espai consolidat de la fàbrica d’Els Solers, divulgarà el passat històric del context socioeconòmic industrial alcoià, mitjançant l’ús de la citada tecnologia d’immersió digital. Aquest projecte suposa una manera nova i atractiva de difusió del patrimoni industrial alcoià, incidint en com vivia i treballava la societat d’antany, factor clau, entre altres, per a comprendre la progressió de la ciutat fins ara.

Foto: Panoràmica del conjunt fabril del Molinar.

Advertisements

Send this to a friend