El ministre Pedro Duque veurà les Entrades

Les Entrades seran presenciades demà per nombroses autoritats polítiques i de seguretat. Entre tots ells, destaca el ministre en funcions de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque.

Aquesta no serà la primera visita de Duqwue a Alcoi, ja que va estar en l’I Congrés Big Data i en el CEEI. Entre les altres autoritats destaca l’Ambaixador de Bèlgica a Espanya, Marc Calcoen o el President en funcions de la Generalitat, Ximo Puig. Altres polítics com Rafa Climent, conseller en funcions d’Economia Sostenible, o diversos Secretaris Autonòmics, Directors Generals o diputats nacionals i autonòmics, estaran també presents demà en la tribuna d’autoritats de l’Ajuntament d’Alcoi.

El món de la cultura també tindrà representació gràcies a l’assistència del director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés o el president de la Fundació CAM, Luis Boyer.
El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el Vicerector de Cultura de la UA, Carles Cortés, seran els encarregats de donar visibilitat al món educatiu.
D’altra banda, càrrecs militars, de la Policia i de la Guàrdia Civil presenciaran les desfilades de les Entrades també des de la tribuna, igual que la subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador.

Advertisements

Send this to a friend