Alcoyano-Sabadell: la primera de les tres finals

Després del ‘gatillazo’ a casa de l’Ejea, al Deportivo no li queda una altra que alçar l’ànim i continuar pensant que res està decidit, que els blanc-i-blaus continuen depenent de si mateixos, encara que el marge d’error és quasi mínim. Seran tres finals, de les quals dues les jugarà en el Collao i ací pot estar la clau de la salvació. Si els blanc-i-blaus volen arribar molt vius a aqueix últim partit contra el Conquense com a locals, els tres punts d’aquesta vesprada (16.30 hores) contra el Sabadell han de quedar-se a casa.

Ara mateix, ni tan sols li serveix l’empat. Serà un cara o creu en el qual no solament estaran en joc tres punts vitals, també guanyar la batalla psicològica en la qual s’ha convertit aquest final de temporada.

Ahir Mario Barrera va reconéixer certa ansietat en alguns components de l’equip. “Entenc que hi haja gent que estiga acusant veure’s en la situació en la qual es troba l’equip. No és una cosa fàcil de suportar. Això ens porta a certs bloquejos i cometre errors, que no solament són comuns en nosaltres, també veig els partits dels rivals i els està succeint el mateix”, va explicar el tècnic.

Send this to a friend