Més de 420 escolars es donen cita en les Olimpíades AITEX

Durant el matí del dimarts, s’ha celebrat la primera edició de les Olimpíades AITEX 2019. L’objectiu d’aquesta jornada lúdic-esportiva és despertar en els joves l’interés en el sector tèxtil. Han participat alumnes de 9 centres formatius d’Alcoi.

El director d’AITEX, Vicente Blanes ha sigut l’encarregat d’obrir a primera hora del matí les Olimpíades *AITEX enfocades per als estudiants de 4t de l’ESO de centres formatius. El lema de les Olimpíades ha sigut ‘Joves formats per a un sector tèxtil modern’. Més de 420 estudiants es donaven cita en el Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi per a participar en totes les activitats. Els centres que han participat han sigut: Les Carmelites, Les Esclaves, José Arnauda, La Salle, IES Cotes Baixes, IES Andreu Sempere, Santa Ana, Sant Vicent de Paul i Salesians Sant Vicent Ferrer.

Durant tot el matí els estudiants han realitzat diverses activitats com a pàdel, voleibol, pista de paint ball, handbol, circuit d’obstacles mad race, simulador golf, videojocs, circuit *BTT per la via verda. A més de totes estàs activitats que triaven cada estudiant segons les seues preferències, tots han participat en un circuit d’orientació. Aquesta activitat consistia en la cerca de diferents pistes per tot el poliesportiu, i per a trobar la següent pista havien de conéixer els diferents sectors d’aplicació del sector tèxtil. D’aquesta manera conéixer que el sector tèxtil és totalment transversal en diferents sectors d’aplicació.

Send this to a friend