Igualtat amplia l’horari dels tres punts violeta

Per segon any consecutiu, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat una campanya contra les agressions sexistes durant les festes de Moros i Cristians.

La campanya, sota el lema ‘Alcoi diu no és no. Contra les agressions sexistes som una veu’, comptarà de nou amb tres punts violetes distribuïts per la zona Centre d’Alcoi. En aquests llocs hi haurà personal format en inserció social i igualtat, i estaran coordinats amb la Policia Local, Nacional i amb tots els agents implicats en aquest aspecte.

Enguany s’han ampliat els horaris dels tres punts situats en la Glorieta, Passeig de Sant Agustí en la seua entrada a la Plaça de Dins i en la Plaça Emilio Sala (Correu-vos). Els horaris són: el dia de l’Entrada, Sant Jordi i Trons de 10 a 14 hores en els tres punts, i les nits del dia dels Músics, Entrada i Sant Jordi, de 22 hores a 2 de la matinada en la Glorieta; de 23 hores a 3 de la matinada enSant Agustí; i de mitjanit a 4 de la matinada en la plaça de Correus.

Al costat d’aquesta campanya, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l’Ajuntament d’Alcoi (UPCCA), en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, l’ONG Controla Club i l’Associació de Sant Jordi, ha organitzat la campanya ‘Si et passes, t’ho perds’. Aquest programa pioner té com a objectiu informar dels riscos i perills que comporten el consum de l’alcohol i altres drogues, i del seu augment i abús en dates assenyalades com el cas de les festes de Moros i Cristians.

Foto: La campanya es realitza per segon any consecutiu a Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend