El Deportivo vota per guanyar

Després que la corda s’afluixara amb la victòria davant el Lleida i l’empat en el Rico Pérez en el derbi, de nou torna a tibar-se després dels dos últims empats a casa enfront de Castelló i Olot que han condemnat al Deportivo a conviure aquestes dues jornades en llocs de descens i depenent d’altres resultats.

Per aquest motiu el partit de demà (12 hores) a casa de l’Ejea, equip d’una localitat de tot just 16.000 habitants situada a 72 quilòmetres de Saragossa, que compta com a referents a dos exblanc-i-blaus, el seu tècnic Guillermo Fernández i el migcampista de Jaén Julio de Dios, que en el seu debut en la categoria s’estan aferrant amb totes les seues forces a la permanència.

Actualment sumen tres punts més que el Deportivo i ja en la primera volta van aconseguir arrapar un empat sense gols en el seu pas pel Collao. A casa no guanyen des del passat 2 de febrer, quan van derrotar 2-1 a l’Ontinyent, però fa tres partits van véncer 0-1 a Lleida i com a locals no presenten un mal full de serveis, amb victòries sobre Barça B, Sabadell, València B i al líder At. Balears.

El partit serà televisat en directe a través d’Aragó Televisió i per terres aragoneses han tractat de traslladar la pressió al Deportivo, que arriba més necessitat. “És alguna cosa que no m’importa”, assegurava ahir Miguel Bañuz. “L’Alcoyano té una història i preferisc jugar en aquest club que fer-lo en un altre. Serà un partit complicat, amb molt de futbol directe per ser un camp de gespa artificial”.

Foto: Primi torna a l’equip per a cobrir l’absència del sancionat Barreda.

Send this to a friend