La Cambra de Comerç organitza la tercera edició d’IMEX

La Cambra de Comerç d’Alcoi, l’Ajuntament d’Alcoi i Moneda Única, organitzen el dijous 25 a la sala Àgora, la tercera Jornada d’Internacionalització Empresarial IMEX-Alcoi, en la qual es mostraran les eines necessàries perquè les empreses dels sectors industrials predominants a les comarques puguen aconseguir l’èxit en la seua eixida a l’exterior.

Els organitzadors han concentrat l’esdeveniment en un sol dia. Estarà composta per tres taules redones i una experiència de networking entre empreses i entitats disposades a la col·laboració en matèria d’internacionalització.

Assenyalar d’altra banda, que la Cambra de Comerç d’Alcoi i la Universitat d’Alacant, a través del seu Parc científic, han organitzat una jornada relacionada amb el món empresarial i el de la innovació en la qual es realitzarà un diagnòstic en matèria innovadora amb aquelles empreses que estiguen interessades a desenvolupar aquest aspecte.

Aquesta jornada, que tindrà lloc a la fi de maig, és una de les primeres accions plantejades per totes dues entitats per a aconseguir la transferència de coneixement i tecnologia des del món acadèmic fins a l’empresarial, dins d’un marc de potenciació del desenvolupament i de la innovació de les comarques del Comtat, la Foia de Castalla i L’Alcoià.

Foto: Representants de la Cambra, universitat i Ajuntament, reunits.

Advertisements

Send this to a friend