Payá i Tormo completen els cinc primers llocs del PP

El PP alcoià ha completat ja la llista amb la qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals, una llista renovada quasi al 100%, exceptuant els números 4 i 5, ocupats respectivament pels actuals regidors a l’Ajuntament, Amalia Payá i Edu Tormo. A més, l’alcaldable Quique Ruiz ha presentat recentment a dues persones del món de l’educació i la sanitat, com són Adela Nules i Carlos Aracil, que figuren en els llocs 6 i 13 de la candidatura.

Ruiz ha destacat la importància de comptar en la llista amb “dues persones que coneixen l’Ajuntament” i que en l’última legislatura han treballat a nivell tècnic, com és el cas d’Edu Tormo, enginyer de professió, i respecte a Amalia Payá ressalta el seu contacte amb col·lectius socials de la ciutat. Tormo, per part seua, agraeix, igual que Amalia Payá, l’oportunitat oferida per Quique Ruiz, de qui subratlla “és digne d’admirar que haja assumit el risc d’abandonar la seua zona de confort per a lluitar per un projecte polític”.

Mentrestant, el fins ara portaveu del grup municipal popular, Rafa Miró, i el regidor Nacho Palmer, anuncien que es retiren de la política institucional, encara que seguiran vinculats al partit “en segona fila” des dels seus respectius càrrecs de president i coordinador local.

Foto: El president del PP alcoià, Rafa Miró, al costat del candidat Quique Ruiz i els números 4 i 5 de la llista.

CANDIDATURA

1. QUIQUE RUIZ DOMÉNECH
2. LIRIOS GARCÍA GONZÁLEZ
3. FRANCISCO CANTÓ COLOMA
4. AMALIA PAYÁ ARSIS
5. EDUARDO TORMO
6. ADELA NULES REIG
7. JORDI REIG VERDÚ
8. BORJA ESPERT FUSTER
9. NOELIA PERIS MIRALLES
10. JUAN LUIS ALBORS PÉREZ
11. JONATHAN LLUCH PUIG
12. PILAR GONZÁLEZ GOMIS
13. CARLOS ARACIL MONLLOR
14. PALOMA MATARREDONA
15. CARMINA AZNAR BLANQUER
16. ROSA ANA LLORENS OLCINA
17. VÍCTOR VILAPLANA SEGUÍ
18. OLGA TRUJILLO IVARS
19. MIGUEL ORTS IBIZA
20. CARLA DE LA ENCARNACIÓN
21. MILA MENGUAL CORTELL
22. MELELES VITORIA CANDELA
23. RAÚL SANTACREU MIRA
24. AGUSTÍN SILVESTRE SOLER
25. LOLA ALBA MULLOR

Advertisements

Send this to a friend