L’ocupació hotelera rural i de ciutat frega el 100%

La Setmana Santa ha omplit els hotels rurals i de ciutat d’aquesta zona, segons dades oferides per l’Associació Turisme Alacant Interior, a través de la seua presidenta en funcions, Indira Amaya.

“L’ocupació és del 100% sobretot de divendres a diumenge”, detalla Amaya, qui valora molt positivament aquestes xifres “tenint en compte que a nivell nacional han baixat”.

Malgrat això, i que Amaya apunta a què la gent prefereix el turisme rural en aquestes dates, molts no saben que per exemple “Alcoi està situat entre dos parcs naturals” i que és molt fàcil i ràpid accedir a la naturalesa, per això, també és més que viable triar hotels urbans.

La presidenta en funcions de Turisme Alacant Interior, assenyala les activitats a l’aire lliure que es poden practicar com el lloguer de bicicletes, senderisme o fins i tot passejos a cavall, i que són un dels atractius turístics, així com la gastronomia. “A la gent li agrada provar els nostres vins, els nostres olis, els adobats i els arrossos”, assenyala Amaya.

POLÍTIQUES DE CANCEL·LACIÓ

Les previsions meteorològiques per a aquests dies no afavoreixen les xifres positives quant a ocupació hotelera, no obstant això, Indira Amaya apunta a les polítiques de cancel·lació especials adoptades per part dels establiments hotelers, per a haver aconseguit aquest alt percentatge de reserves.

Foto: La naturalesa i les activitats a l’aire lliure són un dels principals atractius de la zona. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend