El FesMuro incorpora una variada oferta d’espectacles per a les nits de Festes

Muro ha tornat a organitzar una completa programació per a amenitzar les nits de les pròximes Festes de Moros i Cristians. L’oferta d’oci s’engloba per quart any consecutiu sota la marca del FesMuro i incorpora dos escenaris repartits per la Plaça del Matzem i la Plaça de l’Església, per a així crear dos ambients musicals dirigits a les diferents franges d’edat de la població.

La primera de les propostes arribarà després de l’Entraeta de Pasqua del pròxim 21 d’abril i consistirà en una discomòbil a càrrec del DJ Simon, mentre que després de l’Entraeta Oficial del 4 de maig actuarà Vicent Mc Fly, en el mateix lloc. Ja en els dies de les Festes, destacarà la presència de l’Orquestra Titànic en la Plaça del Matzem, el divendres 10 de maig, coincidint amb ‘La Vespra’, donant pas l’endemà a una festa remember en la Plaça de l’Església en la qual estaran presents DJ’s de discoteques que van ser destacades temps arrere com a Bessons (Puzle), Vicente Mafia (Spook), Kike Jaen (NOD) i Santi Mataix (Albades). En aquesta mateixa jornada es podrà gaudir d’una macrodiscomòbil en el Matzem, que serà a càrrec de J. Beren i Alex Femenia.

El FesMuro seguirà el diumenge 12 de maig amb l’actuació de l’Orquestra The Garage i el dilluns 13 amb la discomòbil The Luxe; dos espectacles que es realitzaran en l’esmentada Plaça del Matzem.

Després d’un breu recés, la música tornarà a sonar a Muro el dissabte de la Pujà, 18 de maig, amb la presència de nou del DJ Álex Femenia en una discomòbil que estarà instal·lada en el Matzem, mentre que en la Plaça de l’Església estaran aquesta vegada Perversió, la Trocamba Matanusca i Els Donaldson, “aquests últims tocaran a la vesprada, entre les huit i les nou i mitja, per a crear l’ambient previ als sopars que els festers tindran en les seues respectives filaes abans de l’Entraeta de la Vespra de la*Pujà”, explica l’edil de Festes, Eli Pérez.

Indicar que enguany, com a novetat, s’ha creat una aplicació mòbil que ja es pot descarregar i en la qual trobarem tota la informació relativa als festejos que Muro dedicarà el mes de maig a la Verge dels Desemparats.

Send this to a friend