Benilloba acollirà el tradicional mercat de Setmana Santa

Els pròxims 19 i 20 d’abril, divendres i dissabte de Setmana Santa, cinquanta parades amb tot tipus de productes, espectacles, exposicions i jocs infantils, a més de l’exhibició dels subhastadors, prendran els carrers de Benilloba, amb una programació paral·lela per a tots els públics. El divendres a les 11 hores es podrà viure la recreació dels subhastadors, una professió que va ocupar durant dècades a molts benillobers que recorrien milers de quilòmetres cada any per a vendre els productes que es fabricaven en el seu municipi i la fama dels quals arriba fins a la fi del món conegut.

La recreació d’una subhasta real, amb autèntics subhastadors benillobers, servirà per a recordar i conéixer el dur treball que feien i que els allunyava del seu poble i les seues famílies durant mesos.

Activitats complementàries

El mercat obrirà les seues portes el divendres 19 d’abril a les 9 del matí, i la regidoria de Turisme, Festes i Tradicions ha dissenyat una oferta complementària que, a més de la clàssica mostra miniatures de telers -en perfecte funcionament-, els visitants podran provar una paella gegant a preus populars, tant divendres com dissabte.

Productes variats

Les parades oferiran tot tipus de productes com a embotits típics, dolços i mones de Pasqua, formatges, ceràmica, gastronomia local (per a comprar o provar) i vins o cerveses artesanals, entre moltes altres propostes.

Actuacions

Cada dia, entre les 11 a 14 hores, els xiquets podran gaudir de jocs i inflables. El divendres, a les 17 hores, l’Auditori acollirà l’espectacle de música i màgia ‘Somnium’, i per als més xicotets en el Teatret dels Moreres, el dissabte a les 17 hores, hi haurà contacontes de la Bruixa Xocolata.

Send this to a friend