Foment repara l’asfalt del pont Fernando Reig

El 16 d’abril de 2018 va reobrir al trànsit el pont Fernando Reig. Això va ser 20 mesos després del trencament del primer tirant. Ni un any després, el Ministeri de Foment ha intervingut de nou en aquesta infraestructura fent treballs de manteniment del ferm asfàltic.

Les obres van començar ahir al migdia i, segons la previsió de Foment, el pont hauria d’estar obert hui de nou, ja que les actuacions havien d’acabar-se a les 6 hores d’aquest matí. Assenyalar que el tall de trànsit es va dur a terme en l’accés al carril d’entrada al pont en direcció a Alcoi, per als vehicles que provenien d’Alacant

Les obres de remodelació finalitzades fa a penes un any en el pont Fernando Reig van suposar una inversió de quasi 12 milions d’euros, encara que la previsió inicial era de 10,3 milions. El diagnòstic i la resolució del problema dels tirants va incrementar el pressupost inicial.

La reobertura d’aquesta infraestructura va suposar un alleujament important al trànsit d’aqueixa zona gràcies a la volta a la normalitat de les direccions i carrils estipulats.

Advertisements

Send this to a friend