El PP presenta a Lirios García com a número 2 de la seua candidatura per Alcoi

El Partidor Popular d’Alcoi ha presentat a Lirios García, vinculada a l’associacionisme empresarial, com a número 2 de la seua llista a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Quique Ruiz, cap de llista dels populars, ha mostrat la seua satisfacció per poder comptar amb Lirios García per a competir per l’alcaldia de la ciutat, assegurant que el seu lloc en la llista significa que “l’economia és crucial” en el programa electoral del partit de cara als pròxims comicis.

De Lirios García, Ruiz ha destacat que “és una persona que coneix perfectament la realitat econòmica de la comarca”, alguna cosa en el que ha incidit la pròpia candidata, que durant molts anys va ser la directora de DATO Asociación, que integrava a les patronals empresarials de les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla.

Lirios García ha declarat que es troba “il·lusionada” amb el projecte dels populars per a aconseguir l’alcaldia d’Alcoi. “Conec les necessitats i problemes de les empreses. Hem d’apostar per elles, que cresquen i es consoliden”, recalca, alhora que aposta per “un Alcoi amb empreses fortes i un comerç potent. Alcoi ha de ser industrial, que els nostres fills no estiguen estudiant i pensant a anar-se”, assenyala.

Per part seua, el president del PP d’Alcoi, Rafa Miró, ha comparat la candidatura de Lirios García amb el qual ha denominat “fitxatge estrela dels socialistes”, en referència a Jordi Silvestre, membre de la plataforma Salvem l’Aqüífer i “una persona defensora de la contenció i que Alcoi es convertisca en ciutat dormitori”, mentre el PP “aposta pel desenvolupament”, declara. D’altra banda, ha volgut fer callar les crítiques recents als populars assegurant que “estem units” i el projecte de Quique Ruiz “encaixa perfectament amb l’ideari del PP”.

Advertisements

Send this to a friend