Sorpresa en Ciudadanos per la designació de Rosa García com a candidata a l’alcaldia

No semblava que anava a ser la triada, però Rosa García serà la candidata a l’alcaldia de Ciudadanos a Alcoi. La formació taronja era l’única –a l’espera del que puga fer Vox– que no havia donat a conéixer el seu alcaldable. Ho va fer en la vesprada del dijous, a través d’un comunicat des de la direcció provincial en el qual es donava a conéixer als caps de llista d’una mica més de mig centenar de municipis alacantins.

Entre les sorpreses cal significar la designació de la diputada autonòmica Rosa García com a número 1 de la llista a Alcoi. Segons ha confirmat el coordinador del partit, Marcos Martínez, “no era la persona que havíem proposat”. El candidat triat per l’assemblea era l’actual regidor José Miguel Antolí i el seu nom és el que es va traslladar a instàncies superiors. “La sorpresa ha sigut majúscula”, assenyalava en la vesprada d’ahir. “I no sabem, de moment, aquest canvi a què obeeix. Ningú ens ha comunicat res”.

És més, la direcció local havia presentat, amb l’aportació d’una mica més de mig centenar de signatures (la formació compta amb uns 75 afiliats), una moció de censura amb la qual es pretenia que García abandonara el seu lloc en la directiva de Ciudadanos Alcoy. Una clara evidència de les desavinences existents.

Marcos Martínez ha volgut fer una crida “a la calma” als militants de Ciudadanos. “Preguntarem a què obeeix la designació de Rosa García com a alcaldable, en contra de la proposta que s’havia realitzat des de la direcció local. Prendre decisions en calent no és el millor”, va postil·lar en referència a alguna informació que indica que el ‘terratrémol’ intern viscut pot derivar en la baixa del partit de no pocs militants.

Advertisements

Send this to a friend