Més de 30 entitats participen en el Fòrum d’Ocupació

El Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria 2019 que organitza el Servei Integrat d’Ocupació (SIE) del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV),ha tingut lloc, novament en la Plaça Ferrándiz i Carbonell, donat el gran acolliment que va tindre entre els participants i els assistents en les anteriors edicions. Al Campus alcoià, el fòrum ja ha arribat a la seua edició número 15. Han col·laborat en l’organització l’Ajuntament d’Alcoi, la Diputació d’Alacant, IDEES UPV i Àgora.

El Elevator Pitch i els estands dels col·laboradors han protagonitzat la jornada. El Elevator Pitch és l’activitat en la qual els ‘speakers’ pugen a l’escenari per a presentar en 90 segons els seus projectes i idees a les empreses convidades. Les pròpies empreses són també el jurat que han donat com a guanyadors a Marya Yanina Cardozo i Alejandro Marín. Durant els dies previs, els participants han realitzat diferents tallers per a preparar els 90 segons clau del Elevator Pitch, que en aquesta edició ha estat presentat pel raper ‘Arkano’.

Els interessats a conéixer més aspectes sobre el seu currículum, han pogut rebre consells d’experts, que els han ajudat a corregir els errors més comuns que es cometen en una entrevista de treball o en la confecció del cv, Estrella Mataix Ferrer, directora de RH de l’empresa Francisco Jover S.A els ha orientat amb la seua opinió, donada la seua experiència en aquests temes tan importants a l’hora de trobar la primera ocupació. A més ha realitzat simulacre d’entrevistes. L’empresa SomosMonos, ha oferit durant tota la jornada, la possibilitat que els alumnes pogueren fer-se fotos professionals per als seus currículums.

Send this to a friend