El Campus rep el premi Hispania Nostra

Demà tindrà lloc el lliurament del premi ‘Hispania Nostra’ a la transformació dels Edificis Ferrándiz i Carbonell en Seu Universitària.

Aquest guardó va ser concedit al juny del passat any i aquesta setmana serà entregat en un acte en el qual es reconeixerà aquest projecte arquitectònic que va ser redactat per l’arquitecte Juan Francisco Picó.

En l’acte, que donarà començament a les 12.45 hores en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’, Picó explicarà que va consistir el projecte. D’altra banda, estarà present el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa, així com l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, la presidenta d’Hispania Nostra, Araceli Pereda, el Gerent de la UPV entre 1996 i 2017, a més d’Enrique Masiá i José Sanus. El Rector de la UPV, Francisco José Mora, presidirà l’acte.

Aquest reconeixement es complementarà amb la inauguració de l’exposició de la Fundació Hispania Nostra ‘Reconeixent el patrimoni espanyol a Europa’ a la Sala Multiusos del Campus d’Alcoi, i amb el descobriment de la placa commemorativa del premi atorgat, situada en la plaça Ferrándiz i Carbonell.

Foto: La placa commemorativa estarà en la plaça Ferrándiz i Carbonell.

Advertisements

Send this to a friend