El Foro de Empleo del Campus impulsa la cerca de talent

El Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València) acull demà una nova edició del Foro de Empleo, amb l’objectiu de “aprofitar la col·laboració amb les empreses” que manté la universitat i posar en contacte als alumnes amb el teixit empresarial de la zona, segons ha explicat Carmina Gil, coordinadora del servei d’Ocupació de la UPV. En aquest sentit, són 26 les signatures de la comarca que es donaran cita en aquesta ocasió, amb la intenció de captar talent entre els estudiants i titulats del Campus.

El Foro se celebrarà en la Plaça Ferrándiz i Carbonell, de 10 a 12’30 hores, i a continuació donarà començament una de les activitats més destacades de l’esdeveniment, com és l’elevator pitch, on un total de 28 oradors exposaran durant 90 segons, enfront d’una trentena d’avaluadors, el seu projecte final de carrera, el seu currículum, o bé una idea de negoci. Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus, ha destacat l’oportunitat que suposa per als alumnes, alhora que les empreses treballen en la cerca de professionals qualificats.

ARKANO PRESENTA L’ELEVATOR PITCH

Guillermo Rodríguez Godínez, més conegut com Arkano, és un jove alacantí reconegut per ser un dels millors rapers d’Espanya en la categoria de freestyle i per ser la persona amb menor edat que ha guanyat una final nacional de la batalla dels galls en 2009, amb sol 15 anys. Arkano és el triat per a presentar l’elevator pitch.

Foto: Activitat d’elevator pitch, en l’edició de l’any passat del Foro de Empleo. Arxiu

Send this to a friend