Millores dels passos de vianants en Hispanitat per a una major seguretat

La regidoria d’Obres i Serveis posarà en marxa la millora de passos de vianants de l’Avinguda Hispanitat, una mesura encaminada a augmentar la seguretat d’aqueixa zona tan freqüentada per vianants i vehicles.

L’objectiu de la regidoria és elevar diferents passos de vianants i dotar-los d’un sistema d’il·luminació intel·ligent que incrementa la llum quan s’acosta un vianant i crida l’atenció, tot això encaminat a millorar la seguretat en l’Avinguda Hispanitat.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, assenyala que “molts veïns han demandat una major seguretat en el trànsit en la zona i posarem en marxa aquestes mesures que incideixen en passos de vianants”, al que afig que “amb el temps es va perdent el respecte a la senyalització i cal incidir en això, per la qual cosa adoptarem aquestes mesures. L’objectiu és rebaixar la velocitat i afavorir que els vianants siguen visibles en major mesura, sempre buscant millorar la seguretat”. Quant als terminis, la idea és que puga executar-se durant la segona quinzena d’aquest mes d’abril.

Foto: Es busca rebaixar la velocitat dels vehicles en la Hispanitat i millorar la seguretat dels vianants.

Advertisements

Send this to a friend