Alcoi acull el primer ‘Congreso Big Data’ de la Comunitat

Distrito Digital Comunidad Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi, organitza el dijous 4 d’abril el ‘I Congreso Big Data Alcoi’. Una cita que inicia la seua primera edició amb la ferma intenció de convertir-se en un fòrum anual on professionals de referència, empreses digitals, líders de la indústria tecnològica i responsables de grans projectes, entre altres, compartisquen la seua visió i debaten sobre tendències, reptes i oportunitats per al tractament i anàlisi de dades. Aquesta jornada tecnològic-divulgativa, que es desenvoluparà en l’IVAM CADA Alcoi, compta amb el suport de l’Associació d’empreses tecnològiques de la província d’Alacant, AlicanTeC i amb l’assessorament d’ANBAN (Associació Nacional de Big Data i Analytics).

Es tracta d’una ocasió única per a obtindre una visió completa de l’aplicació de l’anàlisi de dades en les empreses, requisit imprescindible per a aconseguir l’adaptació dels negocis a la necessària transformació digital.

El congrés comptarà amb la presència del ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, qui és a més Enginyer Aeronàutic i astronauta. Està previst que Duc realitze la seua clausura sobre temes d’innovació, que coneix àmpliament per la seua trajectòria professional.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, impulsor d’Alacant com a territori d’empreses digitals, també participarà en la clausura d’aquest primer acte del projecte del Districte Digital a la província d’Alacant que tindrà lloc a Alcoi aquest dijous.

Foto: El ministre Pedro Duque estarà a Alcoi dijous que ve. MCIU

Advertisements

Send this to a friend