Hui es descobreix el cartell anunciador

L’escenografia festera sumarà un nou i important capítol aquesta vesprada quan es descobrirà el cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians d’enguany, obra de l’artista Carlos Merchán.

Serà sobre les nou de la nit quan se celebre aquest acte de descobriment del cartell, que a partir d’aqueix moment anunciarà en la façana de l’Ajuntament la pròxima trilogia de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi. Seran músics de la Societat Musical Nova d’Alcoi els que interpreten diferents composicions mentre la gent va arribant a la Plaça d’Espanya per a viure en directe el descobriment del cartell.

UNA OBRA QUE IMPACTA

L’autor ha creat per a anunciar les pròximes Festes una obra en la qual “la primera impressió impacte”, alhora que ha apuntat que l’originalitat resideix “potser en la neciesa de la imatge”.

‘VESPRA D’ABRIL’

Prèviament al cartell, aquesta vesprada començarà amb un acte fester en el Teatre Calderón, sota l’organització de l’Associació de Sant Jordi. Es tracta de ‘Vespra d’abril’, que es va celebrar per primera vegada l’any passat, cobrint l’espai deixat al no presentar-se la revista en la mateixa jornada que el cartell, sinó que compta amb un acte propi que enguany es va celebrar el 21 de març.

‘Vespra d’abril’ començarà a les 19’45 hores i en el transcurs de l’acte els assistents podran conéixer el que és la Festa la resta de l’any, és a dir, els 362 dies de l’Associació de Sant Jordi al marge de les jornades de Festes de Moros i Cristians, així com gaudir de vídeos festers i conéixer una mica més de l’autor del cartell, enguany obra de Carlos Merchán.

Foto: Imatge del moment del descobriment del cartell anunciador de les Festes de l’any passat.

Advertisements

Send this to a friend