El pla d’acció comercial de Cocentaina fomenta la formació

El mes d’abril, que comença el dilluns, els empresaris del comerç i servei local de Cocentaina podràn formar-se gràcies a l’acció del pla comercial que té l’ajuntament de Cocentaina. El Programa Formatiu per al Comerç Local (CCREA Innovació en el Comerç) és una iniciativa que ofereix un itinerari de formació i capacitació per als comerços i serveis de la localitat contestana.

Aquesta formació comprén cinc sessions impartides per experts en la matèria dins de diferents àrees de gestió del negoci. Comptarem amb els experts: Pablo Ferreirós (Consultor d’estratègia i màrqueting), Ramón Ferrandis (Especialista en màrqueting en
CEEI València), Clara Soler (Consultora de màrqueting digital i comunicació), Izaskun Goyenche (Consultora de comerç minorista) i Paqui Fredes (Especialista en desenvolupament empresarial en CEEI València).

“Aquesta iniciativa es duu a terme amb la intenció d’ajudar els empresaris a gestionar millor, ampliar clients, dotar-se de nous coneixement i augmentar ventes, ja que els itineraris amb el qual es formaran els empresaris interessats són molt nous i adaptats al comerç actual. Una acció del pla comercial que aportarà molt bons coneixements a tots els participants i que podran posar practica en els seus comerços”, ha indicat l’edil de Promoció Econòmica, Mariona Carbonell.

Foto: Mariona Carbonell, edil de Promoció Econòmica

Send this to a friend