Ciudadanos demana que es netegen els embornals de Sant Jaume

Ciudadanos Alcoi ha assenyalat la situació actual de brutícia dels embornals del carrer Sant Jaume com a possible causa de tamponament en cas de precipitacions.
Segons la regidora de Cs, Maribel Sánchez, els embornals d’aquesta via “estan replets de fem i aquesta circumstància pot provocar que, davant una situació de pluges, es produïsca una obstrucció que impedisca l’adequada evacuació de l’aigua”.

A més, les obres de reurbanització dutes a terme al carrer Sant Jaume fa alguns mesos han deixat les voreres ran de la calçada pel que “si hi ha precipitacions, l’aigua aconseguirà les entrades dels edificis d’habitatges i els locals comercials que es trobes en aquest carrer al no estar els embornals en condicions adequades per al seu bon funcionament”.

Per aquest motiu, i davant aquesta situació, que Ciudadanos considera que comporta perill d’obstrucció i per tant de possible inundació, el partit polític demanarà a l’Ajuntament “que es duga a terme la neteja dels embornals del carrer Sant Jaume per a evitar els possibles problemes que pogueren sorgir en aquest sentit”, explica Maribel Sánchez.

Advertisements

Send this to a friend