Jordi Seguí rep del CEEI un reconeixement

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació, CEEI Alcoi, ha rebut la visita del seu primer director, Jordi Seguí Romá. Seguí va dirigir el CEEI Alcoi entre 1989 i 1997, període en el qual es va comptar també amb les presidències de Santiago Payá i Enrique Masiá, i va desenvolupar la seua activitat professional en el centre fins a 2002.

Hem de destacar que sent un dels primers centres de l’estat espanyol, sota la seua direcció va tindre un important desenvolupament, aconseguint uns bons resultats en la creació de noves iniciatives empresarials a les comarques centrals, moltes d’elles amb un marcat caràcter innovador. Posteriorment es van posar en marxa els CEEI d’Elx, València i Castelló, i l’experiència i bon fer del CEEI d’Alcoi van ser aprofitades per la resta de centres. Va ser un CEEI de referència en la Xarxa Europea EBN, donades les característiques de la dimensió de la seua zona d’influència.

Seguí ha rebut una placa en reconeixement al seu compromís en la posada en marxa, promoció i desenvolupament de noves iniciatives empresarials innovadores en els anys de llançament i impuls de l’activitat del centre situat a Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend