Compromís presenta una llista “renovadora” en un acte a la Torre Na Valora

La Torre Na Valora va ser escenari anit de l’acte de presentació de la llista amb la qual Compromís Alcoi concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Un acte “innovador”, en paraules del diputat en el Congrés Joan Baldoví, que va abrigallar a la formació local en el seu acte inicial de campanya, juntament amb el cap de llista a les Corts Valencianes per Alacant, Aitana Mas.

Compromís ha presentat una llista “renovadora”, segons el parer del seu alcaldable, Màrius Ivorra, qui ha assegurat que s’ha envoltat de “perfils capaços de poder governar”. Al costat d’Ivorra, encapçalen la llista la militant Elisa Guillem, en el número 2, i l’independent Alfredo Llorens, en el 3. Li segueixen Pierre Hernández (4), l’actual regidora Begonya Doménech (5); Àlex Cerradelo (6), actual secretari; Pep Capó (7); la també regidora Anna Climent ocupa el lloc 8; i tanquen els deu primers Carles Sansalvador (9) i Begonya Sempere (10).

Màrius Ivorra també va destacar que la llista incorpora el primer immigrant de raça negra que concorre a les eleccions municipals. Es tracta de Benjamin Boukman, i figura en el número 11.

FOTO: Via Twitter @AitanaMas

Advertisements

Send this to a friend