Els més xicotets ja poden gaudir del castell de jocs del Romeral

Ahir va quedar inaugurat el nou joc infantil que emula el castell de Festes de Moros i Cristians, situat al parc del Romeral. Per a dur a terme l’obertura de la nova àrea de jocs tematitzada, es va organitzar una representació de teatre infantil a manera d’Ambaixada, de la mà del grup Tesalín del col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer.

El recinte on s’ha instal·lat el castell de jocs es va omplir de gent, especialment de xiquets que esperaven impacients a estrenar-lo, per a presenciar el senzill acte preparat pel grup de teatre Tesalín, que va interpretar un fragment de les Ambaixades de Festes. Indicar que en la preparació de la representació, els xicotets actors van comptar amb el suport de Ricard Segura, vinculat a aquest grup ja en el seu inici i qui ha concorregut al concurs celebrat per a triar Ambaixador Moro.

El del Romeral és el segon parc tematitzat amb el qual compta la ciutat, juntament amb el de la Glorieta, dedicat al Betlem de Tirisiti. La nova zona de jocs és accessible i s’assentisca sobre un material que millora la seguretat amb la finalitat d’evitar accidents.

Advertisements

Send this to a friend