Demà acaba el termini de les cadires abonades

Demà acaba el termini perquè aquells que tenen cadires abonades passen per la secretaria de l’Associació de Sant Jordi per a retirar els tiquets i pagar-les. L’horari per a la retirada és de 10 a 13 hores i de 16’30 a 19’30 hores. Cal assenyalar que enguany les cadires també han arribat amb novetats, ja que ha passat a suprimir-se la denominació ‘veí’ i amb això tots aquells que tenen seients per viure o ser propietari d’un immoble en el trajecte de les Entrades han hagut de canviar de categoria, passant a ser abonats o abonats-associats.

Una vegada es tanque el termini per als abonats, es procedirà a revisar quines places no han sigut retirades i serà el divendres 29 de març, a les 10 hores, quan s’òbriga la venda general de seients, tal com informa el ponent de Cadires de l’Associació de Sant Jordi, Raúl Ponsoda.

Cal assenyalar que enguany les Festes se celebren el 4, 5 i 6 de maig, ja que una tardana Setmana Santa ha obligat a retardar-les, i coincideixen amb dissabte, diumenge i dilluns. La previsió és que hi haja un ple el dia de les Entrades i es disposaran al voltant de 22.000 seients, entre cadires i places de tribuna, la qual cosa suposa al voltant d’un miler més que l’any passat.

Foto: Seients preparats en la vespra d’unes passades Festes de Moros i Cristians, en la Plaça d’Espanya. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend