Eli Aleix, candidata de Unides-Podem-Esquerra Unida a Cocentaina

L’Assemblea Local d’Esquerra Unida va acordar dilluns passat 11 de març l’elecció d’Eli Aleix com a candidata a l’alcaldia de Cocentaina per a les Eleccions Municipals que tindran lloc el pròxim 26 de maig.

Cal assenyalar que l’alcaldable compta amb una destacada trajectòria en la militància política en el conjunt de l’Alcoià i El Comtat al mateix temps que ha pertangut a diferents plataformes ciutadanes sorgides en la zona durant els últims anys. Aleix també és l’actual Coordinadora Comarcal d’Esquerra Unida i fins i tot va ser la número dos al Congrés dels Diputats per Unitat Popular en les Eleccions Generals celebrades el 20 de desembre de 2015.

Indicar que Eli Aleix optarà a l’alcaldia de la Vila Comtal sota la denominació Unides – Podemos – Esquerra Unida després que aquest últim partit polític haja arribat a un acord de confluència amb la formació habitada “estem molt agraïts a Podemos per haver facilitat aquest acord i el següent pas serà una trobada amb la Comissió de Candidatures per a establir una proposta de l’ordre de la llista que serà després sotmesa a la ratificació de l’Assemblea”, afirma.

Foto: Eli Aleix durant l’Assemblea del passat dilluns 11 de març.

Send this to a friend