La Carrasca denuncia una pista il·legal construïda a la Font Roja

La Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció ha denunciat la realització d’unes obres il·legals per part de la Conselleria de Medi Ambient per a la construcció d’una pista forestal al parc natural de la Font Roja. Els ecologistes assenyalen que l’actuació travessa una zona protegida del parc natural i que, a més, no disposa de la corresponent declaració d’impacte ambiental exigida per la legislació vigent.

Les obres, iniciades a la fi del passat mes de febrer i realitzades mitjançant maquinària pesada, consisteixen en l’obertura d’una nova pista forestal entre el Mas de Canonge, situat en la vessant sud del parc natural, i les proximitats de l’Alt del Ginebrar, en una zona protegida per trobar-se a l’interior del parc i on no existia cap pista forestal anterior, almenys en una part molt important dels terrenys afectats.

La Carrasca, que compta amb representació en el Consell de Protecció de la Font Roja, recorda que l’òrgan no ha sigut informat del projecte i que, per tant, no compta amb la seua conformitat.

Foto: Imatge de la pista que ha obert Conselleria en la solana del Carrascal.

Advertisements

Send this to a friend