L’OMIC-Alcoi es suma al Dia del Consumidor

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor, que es commemora cada 15 de març, l’OMIC d’Alcoi va eixir ahir al carrer amb la campanya ‘Pienso, luego consumo’. L’oficina municipal també va dur a terme una jornada de portes obertes, a més de dues taules informatives, una en la Plaça i una altra en la Rosaleda, per informar de tot allò que hem de conéixer com a consumidors.

L’OMIC va repartir ahir bosses i informació per a ressaltar la importància de reflexionar sobre les necessitats reals de consum i la conveniència de meditar bé la decisió de compra. María Baca, regidora de Consum, assenyala que des de l’OMIC “sabem l’important que és la informació hui dia, i un consumidor informat és un consumidor preparat. La manera de consumir també està canviant i nosaltres hem d’adaptar-nos als canvis, i adoptar un paper actiu enfront de les empreses”.

D’altra banda, des de l’OMIC també s’han intensificat les activitats educatives, impartint tallers i xarrades informatives en els centres escolars.

Send this to a friend