Amics de la Música presenta els grans èxits del cinema

L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (AAMA) torna aquest dissabte al Teatre Calderón (19 hores) amb una de les propostes que més èxit té cada vegada que la inclouen en la seua programació, com és el concert de música de cinema ‘Lírica Paradiso’. Serà a càrrec de l’orquestra resident de l’AAMA, la St. George Symphony Orchestra, juntament amb l’Orfeó Crevillentí i Evgeni Moryatov (violí solista), Francisco Cholbi Llobel (piano), Teresa Albero (soprano) i Francesc Estèvez (director).

El programa del concert conté grans temes de les bandes sonores de pel·lícules referents de la història del cinema, com ‘Els ponts de Madison’, ‘Casablanca’, ‘Ben-Hur’, ‘La llista de Schindler’, ‘ET l’extraterrestre’ i ‘Pirates del Carib’, entre altres. Alfonso Jordá, president de l’AAMA, ha explicat que la proposta combina en aquesta ocasió música d’òpera amb grans èxits de la història del cinema, la qual cosa els permet arribar a un públic més ampli.

Per part seua, Miguel Ferrándiz, de la junta directiva de l’AAMA, ha avançat una cita important de cara al mes d’abril, a propòsit del concert que oferirà en el Calderón el 13 d’abril l’Euskadi Kammerphilarmonia, i que comptarà amb la participació d’un dels més prestigiosos violinistes del món, com és Gernot Winischofer.

Foto: Representants de l’Associació d’Amics de la Música, acompanyats del regidor de Cultura.

Send this to a friend