Nico Terol accelera cap al seu retorn

El circuit de Losail, a Qatar, va ser l’escenari ahir on va començar la temporada 2019 en el Mundial de MotoGP. A manera de novetat, les carreres de les seues tres categories van estar acompanyades de la Copa del Món FIM MotoE, primera competició de moto completament elèctriques amb la involucració dels equips actuals del Mundial, amb un total de 18 pilots i que s’integra dins del programa europeu del Mundial de MotoGP.

Entre aqueixos pilots que lluiten per la corona monomarca, tots amb Energica Eco, està l’alcoià Nico Terol, en el que ha sigut el seu retorn als circuits després de penjar el mico fa tres anys i començar una nova vida allunyat de les carreres.

No obstant això, l’anunci de la posada en marxa del primer mundial de motos elèctriques es va presentar com l’escenari idoni perquè l’alcoià poguera llevar-se l’espina que se li va quedar clavada després del seu precipitat adéu dels circuits després del fallit pas per Superbikes i Supersport, on no es va adaptar a cap de les dues categories, acomiadant-se dels paddocks sol quatre anys més tard de proclamar-se l’últim campió del món de 125cc.

“Les motos elèctriques són el futur i per a mi suposa una gran satisfacció formar part de la primera graella d’aquest campionat”, ha confessat el pilot alcoià, que corre en l’Àngel Nieto Team (nova denominació de l’Aspar Team, equip amb el qual es va proclamar campió del món en 2011). “No és un retorn a casa, perquè ja va portar tres anys en l’equip, gaudint d’una altra manera, amb els joves pilots que estan començant. Aspar sempre m’ha valorat molt i estic molt content de la labor d’assessorament que realitze. A més els resultats estan acompanyant. David Alonso va acabar 2018 proclamant-se campió d’Espanya de velocitat en la cilindrada de 85cc, el mateix que Raúl Fernández, que va guanyar el Mundial júnior de Moto3 i aquesta temporada debutarà en el Mundial de Moto2 amb l’Àngel Nieto Team”.

Foto: Nico Terol en el podi al costat de Raúl Fernández, campió del món júnior.

Send this to a friend