Compromís sostenible de les empreses tèxtils

La sostenibilitat i la innovació eren els dos punts a valorar en la convocatòria de la Primera Edició dels Premios Empresariales AITEX 2018.

Va haver-hi un total de cinc premiats, tres d’ells en la categoria d’innovació i els altres dos en sostenibilitat. La igualtat en les votacions dutes a terme el mes de febrer passat per la Directora General d’IVACE, Julia Company; el Secretari General d’ATEVAL, José Vicente Serna; l’Avaluador projectes tèxtils CDTI, Carlos Roa; i Rafael Balart i Pablo Díaz del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, va tindre com a resultat la decisió que hagueren dos segons premis en la modalitat d’innovació.

Concretament, en la modalitat d’innovació, s’han concedit els premis a aquelles empreses que hagen potenciat la seua activitat empresarial gràcies al desenvolupament d’un producte, servei o procés productiu de ciència avançada i en sostenibilitat, a aquelles que hagen destacat en la gestió ecoeficient o que haja desenvolupat un producte, servei o procés productiu que contribuïsca activament al desenvolupament sostenible i la protecció mediambiental.

Així, els guardonats van ser: Hilaturas Ferre amb el primer premi en sostenibilitat; i Francisco Jover S.A., amb el segon en aquesta modalitat.

En la categoria d’innovació, el primer classificat va ser MLS Textiles 1992, mentre que els dos segons premis van ser atorgats a Protec Textil 1980 S.L. i a Tejidos Royo.

Foto: Tots els guardonats dels Premios Empresariales AITEX 2018.

Advertisements

Send this to a friend