Càmeres de control de trànsit en el Centre per a major seguretat

La Mesa del Centre, reunida aquesta setmana, ha aprovat amb el vot favorable de tots els participants els projectes que es desenvoluparan en el Centre durant el present any, dins de la partida pressupostària de 300.000 euros destinats a les actuacions que acorden. La Mesa de Centre, òrgan de participació creat aquesta legislatura per part de l’Ajuntament d’Alcoi, està formada per representants de tots els grups polítics municipals, el Campus d’Alcoi de la UPV, la Cambra de Comerç d’Alcoi, veïns i associacions comercials.

La principal novetat serà la instal·lació de càmeres de control de trànsit en el Centre de la ciutat, millorant la seguretat tant de vehicles com de vianants.

A més d’aquesta actuació, també es va decidir que en 2019 es continuarà amb les mesures que s’han realitzat els dos últims anys, amb bon resultat, relacionades amb la promoció econòmica. Es tracta de les ajudes per a l’obertura de nous negocis en el Centre i l’adequació de locals comercials, i en les dues convocatòries ja realitzades s’han donat un total de 29 ajudes per a l’obertura de nous negocis, i 16 ajudes per a adequar nous locals en diferents carrers del Centre.

Advertisements

Send this to a friend