Aquesta vesprada torna el Carnestoltes als carrers d’Alcoi

Aquesta vesprada torna el Carnestoltes als carrers d’Alcoi. Un Carnestoltes que un any més espera batre rècord de participació, ja que les inscripcions apunten a un important augment de participants en la desfilada respecte a edicions anteriors, destacant novament el protagonisme dels ballets. La cercavila s’iniciarà a les 19’30 hores des del Partidor i en acabar hi haurà discomóvil en la Plaça de Dins. El Nostre instal·larà en la allí un photocall. Tot aquell que es fotografie apareixerà en les pàgines de l’edició del pròxim dimarts.

Ja està tot preparat perquè les disfresses, la música i la diversió envaïsquen els carrers un any més. El Carnestoltes alcoià torna hui a la seua cita –com de costum, una setmana més tard de la data tradicional- i ho farà per la porta gran, amb una previsió de participants de més de 3.000 persones.

Durant les setmanes prèvies, l’organització ha rebut la inscripció de quasi 2.000 persones, a les quals caldrà sumar totes les que s’incorporen lliurement a la desfilada, que són la majoria. El ball i la música aporta una gran vistositat i animació, i només en ballets hi ha inscrits un total de 14 grups, amb més de 1.300 participants, la qual cosa dóna compte de l’envergadura de l’espectacle.

La desfilada donarà començament a les 19’30 hores, des del Partidor. El recorregut serà l’habitual: Sant Nicolau, Plaça d’Espanya, Sant Llorenç i Plaça de Dins, on en finalitzar hi haurà discomòvil..

El Carnestoltes alcoià repartirà enguany 800 euros en premis.

Send this to a friend