Les cadets del Sant Jordi es classifiquen per al Nacional

El CGR Sant Jordi tornarà a tindre representació en la Fase Nacional de la Copa Base de Conjunts de gimnàstica rítmica que se celebra del 10 al 14 d’abril a Guadalajara. El conjunt cadet format per Rocío García, Helena Gisbert, María Muñoz, Claudia López i Clàudia Galera, va obtindre una de les cinc places que es disputaven dissabte passat en el Pavelló Multifuncional de l’Alcora (Castelló) en la Fase Autonòmica. Les cinc van acudir com a subcampiones provincials, obtenint la quarta millor nota de la seua categoria, en la qual van competir els onze millors conjunts de la Comunitat, quedant-se a una centèsima del podi.

En la Fase Autonòmica a més va competir el conjunt infantil compost per Ainara Llinares, Lidia López, Eduarne Nicolau, María Abad i Lucía Gozálbez, que no van aconseguir l’èxit en la Fase Provincial en ser segones i van acabar en novena posició en la categoria més competitiva, mesurant-se a altres quinze conjunts.

A més el CGR Sant Jordi estarà representat amb cinc gimnastes (Elba Navarro, Ana Micó, Rocío García, Helena Gisbert i María Muñoz) en la primera fase de la Lliga Iberdrola que se celebra el pròxim dia 17 de març a Saragossa. Va aconseguir la classificació per a la Tercera Divisió entre els 18 millors dels 30 aspirants que es van presentar en el control celebrat recentment a Guadalajara.

Send this to a friend