Punset: “Em vaig de l’Alcodiam sent millor entrenador”

Sergi Punset posarà fi al final d’aquest curs la seua etapa com a entrenador del Patín Alcodiam. Han sigut tres temporades “en les quals em vaig sent millor entrenador que quan vaig vindre”, ha assegurat el de Vilafranca, qui diu que encara li queda un últim servei per realitzar i per al qual “em deixaré tota la meua energia a aconseguir-lo”: la permanència de l’equip en OK Lliga.

Punset argumenta qüestions personals per a haver pres aquesta decisió.: “No hi ha un altre motiu, marxe perquè vull tornar a casa. Així li ho vaig fer saber al president fa una mica més d’un mes. Són ja huit anys allunyat de la meua parella, de la família i amics, quatre a França, un de Portugal i els tres que porte a Alcoi. Ha arribat el moment de tornar a casa. També extraesportivament hi ha hagut un enorme desgast en l’última temporada, però no ha sigut el motiu principal perquè vulga anar-me”.

El tècnic revela que no oblidarà aquest pas per la nostra ciutat: “Mai oblidaré l’oportunitat que se’m va brindar ací de ser entrenador d’OK Lliga. Sempre estaré agraït a Andrés Hernández per haver confiat en mi, ha sigut una persona que sempre ha estat al meu costat tant en el personal com en l’esportiu, és alguna cosa que mai oblidaré. Amb diferència, ha sigut el millor club en el qual he estat. He pogut treballar amb gent que sempre recordaré com Joselu Laporta i Antonio Reina. L’Alcodiam m’ha fet millor entrenador. Tampoc oblit als jugadors d’aquests tres anys, m’han ajudat a ser millor entrenador”.

La seua prioritat ara, en aquests quatre mesos que queden de competició, és la salvació de l’equip. Ho va aconseguir en els seus dues primeres campanyes i li agradaria marxar-se havent complit l’objectiu amb el qual es va partir el campionat: “Serà la meua prioritat i el meu compromís, em deixaré tota la meua energia a aconseguir-lo. estic convençut que ho aconseguirem, la salvació passa per ser competitius fins a l’última jornada”.

Foto: Sergi Punset durant un temps mort d’aquesta temporada.

Send this to a friend